Veelgestelde vragen

Wanneer moeten de dankbetuigingen worden verzonden?
Gewoonlijk worden dankbetuigingskaarten tussen de 4 en 8 weken na de uitvaart verzonden. Maar dit is geen vaste regel. Ons advies is: Stuur de kaarten als je daar aan toe bent. Je zou het kunnen zien als een afsluiting van een bepaalde periode. Volg daarom je gevoel en laat je niet leiden door wat (je denkt dat) anderen zeggen.

Hoe zien de dankbetuigingen eruit?
Dankbetuigingen zijn vaak kleinere uitvoeringen van de rouwbrief, met dezelfde afbeelding of achtergrond. De standaardmaat die onze leverancier hanteert, is 14 cm hoog en 9,5 cm breed. De kaartjes worden geleverd met bijpassende envelop.

Ben ik volledig verzekerd met een naturapakket?
Meestal biedt de verzekering onvoldoende dekking. Veel pakketpolissen bieden een standaard pakket aan diensten en producten. Veel wensen worden niet uit het pakket betaald. Ons advies is daarom het volgende: Inventariseer eerst je wensen, vertaal dit naar kosten en dek deze af met een extra verzekering.

Wat kost een uitvaart?
Een uitvaart bestaat uit een aantal onderdelen die per persoon verschillen, omdat ze afhankelijk zijn van jouw wensen. Dus wil je weten wat jouw uitvaart ooit gaat kosten? Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. Dan gaan we er samen voor zitten voor een persoonlijk antwoord.

Wat voor soorten uitvaartverzekeringen zijn er?
In principe zijn er twee soorten, namelijk: een kapitaalpolis die een van tevoren vastgelegd bedrag uitkeert, of een naturapolis die de uitvaartverzorger de geleverde diensten – die binnen het pakket vallen – vergoedt. Er bestaat ook nog een combinatie van een kapitaal- en naturapolis. Deze vergoedt zowel in natura en keert daarnaast een vrij te besteden bedrag uit.

Kunnen we u helpen? Bel (0513) 622 339 of vul het contactformulier in.

Uitvaartverzorging Van der Zwaag
Cissy van Marxveldtlaan 11
8453 WB Heerenveen-Oranjewoud
Telefoon: (0513) 622 339
e-mail: info@vdzwaag.nl

© 2024 Van der Zwaag Uitvaartverzorging B.V. | Privacy Verklaring | Disclaimer