De juiste papieren voor een persoonlijke mededeling

Om nabestaanden en relaties te informeren over iemands overlijden of uitvaart wordt meestal een rouwbrief of -kaart gebruikt. De keuze voor vormgeving, tekst, kleur en papiersoort zijn heel persoonlijk. Terwijl de een zich prettig voelt met een meer ingetogen benadering, kiest een ander voor meer uitgesproken mededeling. In elk geval moet het aansluiten bij de leefstijl of wens van de overledene.

We beschikken over een grote collectie voorbedrukte kaarten. Het is ook mogelijk om een volledig eigen ontwerp te maken. Met eigen foto’s, afbeeldingen uit onze beeldbank, of een combinatie van dit alles. Neem gerust alvast een kijkje in onze online beeldbank.

 

Rouwbrieven, rouwkaarten, bidprentjes, dankbetuigingskaarten, liturgieën, routekaartjes, programmaboekjes… Wij hebben alle mensen en middelen in huis om alle vormen van rouwdrukwerk professioneel uit te voeren. We beschikken over een eigen ontwerpstudio, drukkerij en afwerkingsmachines.

Onze digitale printer kan probleemloos tot 300 grams papier bedrukken in zwart-wit en volledig kleur op 2400 dpi. De afwerkingsmachines garanderen een strakke ril, waardoor het papier kaarsrecht wordt gevouwen.

Kunnen we u helpen? Bel (0513) 622 339 of vul het contactformulier in.

Uitvaartverzorging Van der Zwaag
Cissy van Marxveldtlaan 11
8453 WB Heerenveen-Oranjewoud
Telefoon: (0513) 622 339
e-mail: info@vdzwaag.nl

© 2024 Van der Zwaag Uitvaartverzorging B.V. | Privacy Verklaring | Disclaimer