Wij komen langs voor het eerste gesprek

Er komt veel op je af na een overlijden. Want voor wie achterblijft, gaat het leven door. Dat betekent ook dat er het nodige geregeld moet worden. Waar mogelijk, nemen wij zorg uit handen. Vanzelfsprekend komen wij aan huis om de uitvaartwensen te bespreken. Zo geven we samen kleur en richting aan de uitvaart.

Vragen die beantwoord moeten worden:

  • Is er sprake van een begrafenis, of een crematie?
  • Waar en wanneer gaat de uitvaart plaatsvinden? Welke dag heeft de voorkeur?
  • Waar wordt de overledene opgebaard: thuis of in een afscheidshuis?

Samen maken we ook een begin met het opstellen van de rouwbrieven. Wij helpen graag met de tekst en de vormgeving. Ook het drukwerk kunnen wij verzorgen.

 

 

Om alles voor de uitvaart in een gesprek te bespreken en regelen is meestal te veel van het goede. Daarom worden er na het eerste gesprek afgesproken wanneer het volgende contact is. Zo worden de zaken op rustige manier stap voor stap geregeld. Alles voor een waardig afscheid en een warme herinnering daaraan.

Klaas Stuiver, uitvaartverzorger bij Van der Zwaag: “Eerst breng ik rust en overzicht in alle bewogenheid. Vooral bij een onverwacht overlijden, zitten de hoofden van de nabestaanden nog vol gedachten en ook ongeloof. Ze kunnen de gevolgen van hun keuzes niet altijd overzien. Daarom neem ik alle tijd om de uitvaart stap voor stap vorm te geven. Belangrijk hierin is het vertrouwen over te brengen dat het goed komt.”

 

Kunnen we u helpen? Bel (0513) 622 339 of vul het contactformulier in.

Uitvaartverzorging Van der Zwaag
Cissy van Marxveldtlaan 11
8453 WB Heerenveen-Oranjewoud
Telefoon: (0513) 622 339
e-mail: info@vdzwaag.nl

© 2024 Van der Zwaag Uitvaartverzorging B.V. | Privacy Verklaring | Disclaimer